Warme najaarsbijeenkomst Amalia

De Najaarsbijeenkomst van Amalia, voorheen bekend als de Winterbijeenkomst, vond dit jaar plaats in november en liet een warm gevoel achter. De nieuwe naam weerspiegelt niet alleen het seizoen, maar ook de gezelligheid en verbondenheid die deze bijeenkomst kenmerken.

De ambiance was bijzonder sfeervol, met een (digitaal) haardvuur op de achtergrond, prachtige herfstdecoratie op de tafels en de betoverende klanken van een zangeres die de harten wist te raken. De aanwezigen genoten niet alleen van heerlijk eten, maar ook van de gelegenheid om informeel bij te praten en de onderlinge banden te versterken.

Opvallend was de actieve deelname van de aanwezigen, die met enthousiasme een helpende hand boden bij het serveren van het diner en het afruimen van de tafels. Een speciaal woord van dank gaat uit naar het toegewijde team dat kok Tjalling bijstond bij de bereiding van het voortreffelijke diner en naar Femie Lückman voor de prachtige herfstdecoratie op de tafels.

De Najaarsbijeenkomst benadrukte eens te meer het gevoel van saamhorigheid binnen onze vereniging. Het was inspirerend om te zien hoe mensen samenwerkten om een warme en gastvrije sfeer te creëren.

Met dankbaarheid kijken we terug op deze ‘warme’ traditie en we zijn vastbesloten om deze volgend jaar voort te zetten. De hoop is groot dat de volgende editie evenveel enthousiasme en betrokkenheid zal brengen als dit jaar. Onze waardering gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze bijeenkomst. Tot volgend jaar!

Kok Tjalling aan het werk.

Salades staan klaar om op te dienen.

Er wordt gewerkt in de keuken.

Onze voorzitter geeft uitleg.

En dat het smaakte…

Iedereen vond het lekker.

Een lekker ijsje als dessert.

Dat is heerlijk!

Een tweede keer opscheppen voor een ijsje.

Optreden van Ivon Kanters.

Scroll naar boven