Vroege vogels

DE VROEGE VOGELS VAN AMALIA HEBBEN GENOTEN

Het was vroeg , afgelopen zondag. Maar het was de moeite waard ! Een groep van 21 vroege vogels vertrok om 5 uur in de ochtend naar de Broskens en werd getrakteerd op een prachtige zonsopkomst en een kakafonie van vogelgeluiden.

Zelfs een wielewaal, een nachtegaal en een koekoek lieten zich horen. Maar door het dikke bladerdek lieten de vogels zich niet zien. Toch heeft Sjon met zijn camera met telelens nog prachtige foto’s gemaakt en hebben we de parachutevlucht van de boompieper nog kunnen aanschouwen ; heel bijzonder

Ook een wulp liep wat verlaten in een weiland en liet zich bewonderen . Het was een verrassende tocht in een prachtige omgeving . Hoe bijzonder is het dat deze parel zo dicht bij huis ligt !

Nog nagenietend werden we in het heemhuis verrast met een mooi gedekte tafel waarop een heerlijk ontbijt ons verwelkomde. Dat maakte de ochtend helemaal af !

 Heel erg bedankt Herman, Els en Toos voor deze goede zorgen.

Na een gezellig samenzijn ging iedereen nog genieten van het zonnetje en kunnen we concluderen dat het een geslaagde Vroege Vogeltocht was mede dankzij onze vogelkenner en gids Antoon.

We kunnen trots zijn op onze vereniging

Scroll naar boven