Stickerboek Historisch Baarle

508 trap presentatiestickerboek

 Hebt u al een stickerboek te pakken? De actie van Jumbo Bart en Katja de Bresser met een Baarles fotoboek waarin fotostickers kunnen worden geplakt, loopt van woensdag 7 december 2022 tot en met dinsdag 31 januari 2023. Haal het album gratis op bij de Jumbowinkel in Baarle-Nassau en ontvang acht weken lang een gratis setje stickers bij iedere 10 euro aan boodschappen. Met zo’n 175 fotostickers in vijftien hoofdstukken wordt een inkijkje gegeven in de geschiedenis van Baarle-Hertog, Baarle-Nassau, Castelré, Ulicoten en Zondereigen.

Na de actie organiseren Jumbo Bart en Katja de Bresser en heemkundekring Amalia van Solms gezamenlijk twee ruildagen: op 1 en 4 februari (telkens van 13.30 tot 16u) in de aula van het cultuurcentrum.
Donderdag 6 december ontving Amalia in de raadzaal van het Heemhuis de beide burgemeesters, de beide ondernemers, de werkgroep stickerboek was erbij. Deze bestaat uit voorzitter Herman Janssen, Sandra Tuijtelaars, Frans van Geijn, André Moors en Ad Jacobs. De genodigden kregen een stickerboek en kunnen nu gaan sparen en plakken: kerken en kapellen, Baarlese evenementen, winkels, cafés, landbouw, vervoer, bedrijvigheid, onderwijs, jeugdbewegingen, Bels Lijntje, frituren, enclaves en nog veel meer…

Scroll naar boven