Open huis bij Amalia op zondag 3 maart

Ja natuurlijk, ook maart heeft een eerste zondag! Nou, dan doet Amalia op 3 maart om half elf haar voordeur van het slot. Het gaat er druk worden, verwachten wij. Niet alleen omdat de koffie en thee van Ria van zeer goede kwaliteit zijn, nee er is meer te doen in ons Heemhuis!

Image

Het voorjaarsnummer van Van Wirskaante, ons heemblad, is uit en daar hoort bij dat er een mooie stamboom uitgereikt wordt van degene die ‘aon de praot’ was. Edwin Vermetten heeft in twee delen zijn indrukwekkende verhaal verteld. Jan Broos brengt daarom zondagmorgen zijn familierelaties uit het verleden in beeld. Heb je nog nooit meegemaakt hoe Jan dat doet, dan heb je een nadrukkelijke reden om bij Amalia aan te schuiven.

Familie, vrienden en kennissen van Edwin zijn natuurlijk zeker welkom.

Reken maar, Amalia maakt er, samen met haar gasten, een geanimeerde morgen van.

Ook leuk om te weten en te bekijken: Willy (elektricien van de gemeente Baarle-Hertog) heeft ons heel goed geholpen door op verschillende ‘duistere plaatsen’ voor optimale verlichting te zorgen. Nu zijn de tentoongestelde spullen in enkele vitrines tenminste goed te zien en ook ons cachot  baadt in zacht licht. De werkkast kreeg ook een lamp maar daar heeft u niets te zoeken, (behalve als u Amalia’s poetsploeg wilt komen versterken!) Tot zondag

Scroll naar boven