Klimaat wandeling

Klimaat wandeling


14 november 2023

Klimaatwandeling Baarle-Nassau met wethouder Van de Laak en gids Harry Benschop
‘Klimaatverandering heeft impact op onze gemeenschap. We moeten slimmer energie opwekken en klimaatbewuster leven en werken om het klimaat te beschermen en de klimaatdoelen van 2030 en 2050 te halen.
De Nationale Klimaatweek is dit jaar van 30 oktober t/m 5 november 2023. Tijdens de Nationale Klimaatweek gaan we bewustwording creëren door middel van activiteiten rond het thema duurzaamheid... ‘ schrijft de gemeente Baarle-Nassau.
Op dinsdag 14 november om 14.00 uur (was 2 november en verplaatst vanwege de slechte weersvoorspelling)  is er een klimaatwandeling.
Wethouder Janneke van de Laak en gids Harry Benschop nemen u mee langs een stukje van de Strijbeeksebeek en de Huisvennenloop, een onbekend en aantrekkelijk gebied waar al enkele klimaatmaatregelen zijn genomen.
Om 14:00 uur is de start van de klimaatwandeling: Startpunt rotonde N639 Bredaseweg/Boschovenring.
Daar is ter plaatse zeer beperkte parkeergelegenheid, kom liever op de fiets. Als u toch met de auto komt, parkeer dan bij Eetcafé De Poort Bredaseweg 12, 10 minuten lopen naar het startpunt. De wandeling duurt tot 15:30 uur.
Tip: Trek uw wandelschoenen aan!
Onderwerp onderweg is Duurzaamheid en energie, en de wandeling is voor volwassenen.
Contactpersoon voor meer informatie: Harry Benschop, Telefoon 06-12498305.

Volledige kalender bekijken

Scroll naar boven