Augustus: Lokale Heemdag Wat een fijne sfeer!

Image

Wat een fijne sfeer!
Pfff…., wat was de start slecht! De organisatie kon zaterdagmorgen 23 augustus jl. niet anders dan besluiten om het ochtendgedeelte af te gelasten. Het regende en onweerde toen zo hard dat helaas dit besluit genomen moest worden. Heel erg jammer en vervelend voor onze 95 deelnemers. Maar natuurlijk ook voor de fam. Aarts en de fam. Theeuwes in Ulicoten, bij wie we voor de middag hun prachtige tuin en modern veevoederbedrijf zouden bezoeken. We willen graag een volgende keer bij jullie terugkomen!
Verderop in dit artikel leest u meer over deze heemdag. En natuurlijk hebben we in dit artikel weer gezorgd voor een foto-impressie.

In plaats van de tuin van de fam. Aarts moesten we hals over kop ook nog op zoek naar een alternatieve locatie voor onze picknick. Dankzij de medewerking van Paul van Haeren van het Kultureel Centrum in Baarle konden we dat doen in de aula.
Het middagprogramma ging daarna gewoon door. Hoe dat was? Geweldig!

Na de heerlijke picknick werd rond 13.30 uur de groep in drie subgroepen gesplist. En toen gingen we, roulerend, onder nu gelukkig mooie weersomstandigheden op pad om in het centrum van Baarle drie locaties te bezoeken. Te weten het EHBO-lokaal, de Mavo-school en bierbrouwerij ‘De dochter van de korenaar’.
Op die drie locaties werd ons een bijzonder interessant, leerzaam programma aangeboden. Onze leden bleken erg geïnteresseerd te zijn en stelden dan ook veel vragen. En dat werd geapprecieerd door onze gastheren op de drie locaties. Kortom, we verveelden ons geen moment en het bier en de koffie smaakten ons uitstekend.
EHBO, Mavo en bierbrouwerij, namens alle deelnemers nogmaals hartelijk dank voor jullie voortreffelijke medewerking.

Om 17.30 uur vonden alle deelnemers een plaatsje in zaal ‘de Lindeboom’ in Baarle voor de afsluitende warme avondmaaltijd. Heerlijk! En het nagerecht……Mmmmmm….. Een groot compliment is op zijn plaats voor eigenaar Joop en alle personeelsleden. Het was geweldig!
Tegen 20.00 uur keerden de deelnemers bijzonder tevreden huiswaarts. Dat bleek overduidelijk uit de talrijke positieve reacties.

Conclusie: wat hebben we een fijne vereniging en wat is de sfeer toch goed.
Tot de volgende activiteit!

(voor de foto-impressie, zie deze en de volgende drie pagina’s).

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Scroll naar boven