Introductieavond nieuwe leden interessant

Op dinsdag 18 februari 2014 heette Amalia haar nieuwe leden van het afgelopen jaar welkom tijdens de introductieavond in het Heemhuis.

Ruim 20 nieuwe leden namen deel aan de avond. Zij werden ontvangen met een kop koffie of thee en een stukje kruidenkoek met boter! Daarna werd de avond geopend door voorzitter Ad Jacobs, die het programma toelichtte.

Vicevoorzitter Jef van Tilburg ging aan de hand van een power point presentatie in op de geschiedenis van Baarle en de manier waarop we in Baarle met de verwevenheid van de Belgische enclaves in Nederland omgaan. Daarna verstrekte hij in het kort informatie over de Heemkundekring. Tenslotte vertelde coördinator van de werkgroepen Jan Willekens welke werkgroepen in de vereniging actief zijn en wat hun activiteiten inhouden. Hij deed een oproep om lid te worden van één of meerdere werkgroepen.

Met een drankje en een hapje gingen de aanwezige bestuursleden en werkgroep-coördinatoren  met de nieuwe leden in gesprek. Ook werd met veel interesse het Heemhuis van beneden tot boven bezocht. Kortom: een nuttige en aangename avond!

Scroll naar boven