Deze website gebruikt cookies. Accepteer de cookies als u alle functionaliteiten van deze website wilt gebruiken.

Joblijst

header joblijst
Amalia heeft voortdurend een aantal jobs in de aanbieding.

Gids bij activiteiten 
Onze vereniging heeft nood aan een paar leden die af en toe willen gidsen. Heb je zin om een groep mee op sleeptouw te nemen en een woordje uitleg te geven? Amalia biedt je die mogelijkheid. Wij zoeken gidsen voor wandelingen, fietsuitstappen, busreizen en voor onze tweejaarlijkse vredesdagen met Baarlese leerlingen uit de klassen 5 en 6 (groepen 7 en 8). Er wordt gezorgd voor de nodige inhoudelijke informatie.

Poetshulp
Amalia's poetsdienst zoekt een vierde vrijwillig(st)er om af en toe samen de handen uit de mouwen te steken. Uw hulp wordt ten zeerste gewaardeerd!  

Eindredacteur Van Wirskaante
Je hebt interesse in het samenstellen van ons tijdschrift? Je werkt nauwkeurig? Dan heeft Amalia een boeiende en uitdagende job voor jou. Als eindredacteur van ons driemaandelijks tijdschrift Van Wirskaante bepaal je de volgorde van de aangeleverde teksten en bied jij die begin februari, mei, augustus en november aan voor opmaak bij de koninklijke drukkerij Em. de Jong. Eveneens driemaandelijks zit je de redactieraad voor (midden maart, juni, september en december). Die evalueert het vorige tijdschrift naar inhoud/vorm en bepaalt de samenstelling van het volgende nummer. De redactieraad bestaat uit Harry Benschop, Antoon van Tuijl, Herman Janssen en Leo Voeten. Leo werkt nauw met je samen. Hij verzamelt en evalueert de foto’s die voor publicatie worden aangeboden. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website-medewerker
Je beschikt over digitale vaardigheden en stelt die graag ter beschikking van onze heemkundekring? Amalia zoekt een medewerker voor het actualiseren van de website.
Inzet en het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid worden ten volle gewaardeerd. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beheerder van schenkingen
Op zoek naar een verrassende job als vrijwilliger? Je werkt graag zelfstandig of met een paar vrienden? Je vindt het niet erg om de trap naar de zolder te nemen? Als beheerder van Amalia’s collectie breng je (kleine) schenkingen naar de zolder om die te documenteren en op te bergen. Professionele helpers van Erfgoed Noorderkempen ondersteunen je met raad en daad bij de inventarisatie van de collectie. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beheerder van heiligenprentjes en persoonsgebonden documenten
Op zoek naar een leuke job als vrijwilliger? Je werkt graag zelfstandig? Amalia zoekt iemand om prentjes te sorteren en in albums op te bergen. Alles ligt klaar voor jou! Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tekstschrijver voor Van Wirskaante
Heb je interesse in verleden, heden en toekomst van Baarle? Denk je (wanneer nodig met enige hulp) die interesse in een tekst te kunnen verwoorden? Amalia zoekt tekstschrijvers voor haar tijdschrift Van Wirskaante. Ontbreekt de inspiratie? Geen probleem. De redactieraad levert je graag de nodige documentatie aan. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mede-onderzoeker van de enclavesituatie
Vind jij de enclaves interessant en wil je meewerken aan het onderzoek naar bijzonderheden ervan? Voor zijn rubriek “Hoe uniek is Baarle” in ons tijdschrift Van Wirskaante zoekt Herman Janssen een medewerker die samen met hem langs de enclavegrenzen op stap gaat om ter plaatse de situatie te beoordelen en Baarlenaren te interviewen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Herman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fotografen
Maak jij graag foto's? Wij zoeken nog een aantal leden die voor ons archief of voor publicatie af en toe wat foto's willen nemen tijdens ledenactiviteiten. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Herman via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eigen aanbod
Ik wil vrijwilligerswerk bij Amalia verrichten als ……………………………………………..
…………………………………………………………………………………………………..en bied mij hiervoor aan bij één van de bestuursleden of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.