Fietstocht Zundert

Amalia fietst naar Zundert

Deed zij dat niet al eens eerder? Jawel! Maar Zundert heeft meer dan alleen Vincent van Gogh. Ook een bezoek aan het Vogel Revalidatiecentrum is meer dan de moeite waard en dan staat daar ook nog de prachtige Akkermolen te pronken. Twee plekken die op ons bezoek wachten.

Staat zaterdag 25 mei al in uw agenda  met deze dagtocht ? Nee, gauw noteren dan! We gaan  op de fiets met een maximum van twintig personen.Vertrek om 08.30 uur bij het Heemhuis. Wie met de auto gaat, bepaalt zelf de vertrektijd.

Het adres is: Luitertweg 36a in Zundert.

Na aankomst in het Centrum krijgen we om 10.30 uur koffie mét, een presentatie over geschiedenis en werking van het centrum en een rondleiding langs de kooien en door de prachtige educatieve tuin. Tegen 12.30 uur strijken we weer neer in de grote zaal of op het terras voor een lunch. Om 13.30 uur stappen we op onze fietsen om naar de Akkermolen te rijden. Vanaf 14.00 uur zullen vrijwillige molenaars uitleg geven over deze zeer oude standaardmolen, die nog volledig maalvaardig is. Wie dat wil kan ook in de molen kijken om het indrukwekkende binnenwerk te zien. Daarvoor moet je wel een min of meer schommelende trap op. Kun je niet naar boven, dan is er ook aan de buitenant heel wat te zien en te leren. Amalia zorgt hier voor een drankje. Zo rond 15.30 uur peddelen we ‘weer op Baol op aon’.

Voor deze activiteit is inschrijven noodzakelijk; graag even vermelden of je met de fiets gaat of met de auto komt. Ook voor degenen die reeds opgegeven hebben. Doe dat a.u.b. voor 15 mei bij Dimphie op Email dimphie@jpadvies.nl

De kosten voor deze uitstap bedragen € 20,– . Die kunt u voldoen op het bankrekeningnummer van Amalia: NL13 RABO 0103894969 , of contant in het Heemhuis. (Betaald is ingeschreven).

Amalia wenst de deelnemers een interessante en aangename dag.

De Akkermmolen

Anton in gesprek met een raaf
Het vogelcentrum
Vogelcentrum
Scroll naar boven