Deze website gebruikt cookies. Accepteer de cookies als u alle functionaliteiten van deze website wilt gebruiken.

Agenda

Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Erfgoeddag Bels Lijntje 150 jaar
Zondag, 23 April 2017, 10:30 - 17:00
Hits : 2777
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Erfgoeddag en 'Vertreksein 150 jaar Bels Lijntje'. Ook de Opening van het Toeristisch Seizoen 2017 vindt op deze dag aan de grens plaats.

Je vindt aan Baarle-Grens op 23 april een tentoonstelling over 150 jaar Bels Lijntje. De hele dag door kun je met gidsen de omgeving van Baarle-Grens verkennen, op zoek naar het spoorverleden. Voor wie zelf op pad wil, zijn er handige folders om het spoorverleden van Baarle-Grens zelf te ontdekken.

De gidsen staan op je te wachten bij de stand van Amalia op het terrein. In die stand komt Amalia verrassend uit de hoek. Voor kinderen is er een heus treinkaartje, voor iedere bezoeker een historische spoorwegkaart. Amalia is benieuwd wat je ervan vindt.

 

In de grote tent terras met muziek van 'Comonosta' en 'Blue Wire'

Locatie grote tent op het vml. grensstation van Baarle-Grens en Weelde
Kom zoveel mogelijk met de fiets naar Baarle-Grens. Er vertrekt zondag 23 april vanaf 10.00 uur elk half uur een (gratis) oldtimerbus vanaf de Singel (bij de Belgische kerk) naar de grens. Voor wie met de auto komt, je kunt parkeren aan de achterzijde van Snuffelland, bereikbaar via de Stationsstraat in Weelde-Station. Volg de pijlen 'Bels Lijntje'.