Amalia klinkt op het nieuwe jaar

Nieuwjaarsreceptie 2017 01

Op zondag 8 januari organiseerde onze vereniging haar traditionele nieuwjaarsdrink in de aula van het Cultureel Centrum. Onder het genot van een drankje en een warme wafel van Marcel Gulickx wensten leden en genodigden mekaar een gelukkig en vooral gezond nieuw jaar. Voorzitter Ad Jacobs hield zijn jaarlijkse toespraak. En… Amalia’s archief werd weer wat rijker! 

Nieuwjaarsreceptie 2017 02

Nieuwjaarsreceptie 2017 04Ad keek met een goed gevoel terug op het feestjaar 2016, het jaar waarin Amalia veertig is geworden. Dat was de rode draad die door onze activiteitenkalender liep. Mede hierdoor kende onze vereniging weer een vruchtbaar jaar. De werkgroep Speciale Projecten wordt hiervoor uitdrukkelijk gefeliciteerd en bedankt. Het ledenbestand kon op recordpeil behouden blijven en ook het bestuur heeft zich weer van zijn beste kant laten zien. Er wordt goed samengewerkt. Intussen is 2017 ingezet. Opnieuw wordt er een druk gevuld programma aangeboden. Centraal dit jaar staat de viering van 150 jaar Bels Lijntje. Amalia hoopt alvast veel van haar leden op één of meerdere activiteiten te mogen ontmoeten.

Nieuwjaarsreceptie 2017 03
Nieuwjaarsreceptie 2017 05

Een heel bijzonder moment was de overhandiging van een stickerboek met daarin ALLE voetbalspelers en -speelsters van ons eigen Gloria. Een aanwinst voor ons archief. Twee van onze jonge leden hebben zich daarvoor ingezet, waarvoor dank! 

Nieuwjaarsreceptie 2017 06
Nieuwjaarsreceptie 2017 07
Scroll naar boven