Deze website gebruikt cookies. Accepteer de cookies als u alle functionaliteiten van deze website wilt gebruiken.

Algemene ledenvergadering vanop afstand

446 nieuw bestuur
Door de huidige coronamaatregelen organiseert heemkundekring Amalia van Solms net zoals vorig jaar een ledenvergadering ‘vanop afstand’. Op deze manier voldoet het bestuur aan haar statutaire verplichting om jaarlijks verantwoording aan de leden af te leggen. 
 
Het bestuur van onze vereniging informeert de leden door middel van een link naar: 
 
Het financieel verslag van 2020 en de begroting voor 2021 kunt u opvragen via een e-mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Hieronder staat in het geel gemarkeerd een link naar de bestuursverkiezingen en de besluiten waarover gestemd moet worden. 
Het is belangrijk uw stem uit te brengen: u heeft van 2 tot 21 juni 2021 drie mogelijkheden om dat te doen. Het bestuur rekent op u!   
 
1. U kan digitaal stemmen via deze link naar het stemformulier.
2. Of vul de strook in van de losse brief bij Van Wirskaante en bezorg deze in de brievenbus van het heemhuis (of verzendt hem via de post naar Heemhuis, Kerkstraat 4, 2387 Baarle-Hertog of naar Postbus 225, 5110 AE Baarle-Nassau). 
3. Of u kan de strook ook fotograferen en als bijlage per e-mail versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
De individuele stemresultaten worden door de secretaris anoniem verwerkt en pas daarna door het bestuur besproken. Vanaf 14 juli 2021 worden alle ontvangen opmerkingen en vragen, de reactie van het bestuur hierop en de uitslag van de bevraging op de website gepubliceerd.
 
Hoe de vereniging met uw privacy omgaat, leest u op onze webpagina www.amaliavansolms.org/privacy-verklaring